Badminton Betekent – Rabo Club Support

Badminton Betekent – Rabo Club Support


Op elkaar. -huh? Moet dat zo dicht… O. Oké, dus de vragen zijn? Ik woonde in Maasbracht, en toen was er zo’n vriendjes en vriendinnetjes dag, dat je mensen mocht meenemen, en toen hebben mensen mij gevraagd, en toen heb ik het eigenlijk heel leuk gevonden. En.. Ja, sinds dat ik 8 of 9 jaar ben of zo, eigenlijk al op badminton. Mijn broer die deed ook al badminton, en hij vond het al heel erg leuk. Eum, toen ben ik het zelf gaan proberen. En het bleek dat ik het ook heel erg leuk vond, dus ik ben er mee doorgegaan. Ik had een eum, clinic op school, en ik vond het heel leuk, en eum, toen ben ik dat gaan doen en eum, ja, toen ben ik er mee begonnen. Nou, ik heb vroeger eerst voetbal gedaan, en toen ik ongeveer 7 was, toen zijn we, met school een paar andere sporten gaan proberen, en ben ik uiteindelijk bij badminton terecht gekomen en nooit veranderd. Badminton voor mij is, zeg maar, om mijzelf te uiten. dus dat ik een lange dag heb gehad door werk of zo, vind ik ‘t heerlijk om mezelf effetjes los te laten gaan op badminton. Euh, we doen het al huh, nou sinds ik kan lopen zo’n beetje. Ik ben een beetje opgegroeid in de sporthal met mijn ouders, dus eigenlijk een komt het andere he. Badminton is een sport waar ik mijn hoofd kan leegmaken, en een actieve sport, waar ik lekker fitter van kan worden, en lekker mezelf kan zijn. Nou, ik heb er al 9 maanden uitgezeten voor mijn blessure, door mijn blessure, dus eu, ja, dan ben ik wel blij dat ik op de baan kan vlammen. Het is echt onze grootste hobby die we hebben. Eigenlijk alles. Het beheerst een heel groot gedeelte van ons leven. Omdat wij trainers zijn, en bezig zijn, en eigenlijk iedere dag met badminton bezig zijn.

1 Reply to “Badminton Betekent – Rabo Club Support”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *